Jag har inte glömt..

Då va det redan torsdag kväll.. Veckorna går så snabbt, man hinner inte med.

Jag har börjat vända på dygnet o det e verkligen inte bra. Snart ska jag börja jobba igen. Om jag blir bra i axeln snart fär jag tycker bara att det böjt värre o värre :(

Och idag ringde även fröken från dagis o sa att Julia hade ögoninflamation så jag fick hämta hem henne. Det e absolut inte kul nånstanns :(

imorgon flyttar min lillebror hemifrån så vi ska åka till hans nya lägenhet o hjälpa honom att sätta upp saker o hålla dom sälllskap när dom flyttar o har sig :)


Nä nu ska jag slappa i soffan lite o sen ta en dusch. Julia har precis somnat, väldigt sent! Men hon va helt slut o sov middag mellan 12:20 - 15:20 o det e väldigt länge så det e inte så konstigt.. Får vända tillrätta detta sen :p

Godnatt.

En ny vecka..

Godkväll mina kära vänner.
Jag sitter i soffan med ipaden i knäet och halv 8 hos mig på tvn.

Idag har jag varit hos läkaren igen och blivit sjukskriven en vecka till. Har fortf ont i axeln o jag måste vila den får att den ska bli bättre men det e verkligen jätte svårt.. Kvittar vad o hur man gör så kan man inte undvika alla lyft oså. Sedan hämtade jag min lilla prinsessa på dagis, som jag saknat henne när hon varit hos sin pappa ihelgen. När vi kom hem sprang hon rakt in till rutschkanan o åkte om o om igen. :) najs köp ;)

Vet inte vad jag ska göra hela veckan för att underhålla mig. Sjukt tråkigt att bara gå hemma oxå. Vi kan juh hoppas på bra väder så kan man juh alltid va ute o röra på fettet lite.

Det verkar inte va något på tvn ikväll iheller. Jag får väl sätta på en film o mysa för mig själv. Hugo kanske hoppar upp o soffan o går mig sällskap. Ibland e det tur att man har honom så mn inte känner sig så ensam :)




en massa snusk!

Hej bloggen o alla andra som läser. Saknade ni mig igår? :)
Förlåt men jag hade verkligen fullt upp från att jag vaknade 7:20 tills jag gick o lade mig inatt någongång :p

Mattias va ledig igår för att han skulle på MC husets utförsäljning så vi åkte hemifrån lite i 9o. Handlade subway o lite så o sen handlade han stövlar o ryggskydd. ni vet moppepojkar. nä men uch i dont like motercyklar, jag blir så nervös!

men iaf.. efter det åkte vi till det ny öppnade barnens hus i burlöv där jag köpte lite saker till julia. favoriten va juh helt klart rutschkanan, men det visste jag juh redan :) Sedan åkte vi till netonnet för att köpa ett tagentbort o mus till mig. dessutom köpte jag min en kamera, äntligen! blir juh så dåliga bilder med iphonen o jag vill juh gärna framkalla bilder på julia så det kan jag juh göra nu :)

efteråt blev det en pastalunch o massa mys o bus med Julia o Mattias åkte iväg o körde motercykel.. Jag lämnade Julia till Thommy o sedan gjorde jag mig iorning. lite över 7 va Jag o Vicky hos Lina i Trelleborg där det samlats en massa härliga tjejer för lite sexleksaker o dildoparty.. :)
O iom att jag går på medicinen så blev det bara lite vin ( o snappsar ) för min del. Ringde läkemedelsverket o frågade o hon sa att det inte fanns någon varning för att blanda men att man kunde få ont i magen av det.. men det fick inte jag så det va juh skönt :)

här kommer nån bild..

Riktigt roligt mamma!! :D



Jag & min älskade vän Vicky!





Gottebord!



Underbart väder idag. Undra Vad dagen njuder på? :)

Det kommer bra saker oxå..

Godkväll i stugan. Här sitter jag som vanligt med min iPad haha.. Sitter o väntar på att klockan ska bli tio så jag kan kolla på BB. Julia somnade vid halv 8. Jag har kollat på Sveriges mästerkock o ätit jordgubbar som jag doppat i lite grädde, Mums säger jag verkligen!!! :) jordgubbar o all annan frukt är det bästa som kommer med värmen. Jag älskar frukt!



Idag har vi inte gjort så mycket. Jag va sjukt trött så jag sov nästan hela tiden Julia va på dagis idag o sedan har vi bara gått en promenad o sen varit hemma o myst o busat, rätt skönt det med ibland :)

Än sålänge har medicinen inte hjälp, har så sjukt ont idag. :(

Nu blir det inte mer ikväll. Hoppas på mer vårväder imorgon!! :) sov gott sen, puss

en hel påse..

vem kunde tro att jag skulle skriva ännu ett inlägg? va kul med ny blogg :p

dagen har bestått av städning o sen läkaren o hämtning på dagis sen gick vi bara hem o åt lite mellanmål o gick ut igen, det blev lekplatsen, Julia älskar det.



Efter lekplatsen hann vi bara va hemma ca 30 minuter innan vi skulle åka o handla o då passade jag på o packa upp kläder Julia fick av mamma o pappa från USA resan.. det va inte lite kläder direkt :p



Min lilla tjej är ett bortskämt märkes freak :p

o här e hon med sin favorit flaska som hon oxå fick :)



Kom hem o packade in alla varor sedan hoppade julia i badet o min kära vän Vicky kom hit o hon gick för en liten stund sedan så det blev en hel del snack. längesedan o det behövdes verkligen!! Julia sover o jag myser med BB :) snart blir det sängen, är så galet trött! o värktabletterna har inte hjälp, inte än iallafall :(

godnatt o sov gott!

o ännu ett inlägg..



vilken underbar dag det är idag. underbar sol och inte så mkt blåst gör det så härligt.
dock kommer all skit fram med värmen.
skulle öppna fönstret o vädra innan o vad kom då krypandes?
en mega spindel.. o kommer ni ihåg vårt stora husdjur förra sommaren? 
                                                                                        ..fyfan säger jag bara.. 


idag är jag hemma. har varit hos läkaren iom att jag har så sjukt ont i min axel o kan knappt sova på nätterna osv.. o det va inte så konstigt iom att jag har inlammation i den så jag ska hämta ut starka värktabletter och så har jag fått stränga order om att inte anstränga den... vilket oxå innebär att jag absolut inte får lyfta julia.. o så ska jag tänka på att inte överbalasta den andra armen oxå så inte den får ta hela smällen :p

bara min helg som kommer som blir helt förstörd då det va party med töserna i trelleborg o jag tror inte man får dricka alkohol med värktabl? lite vin bara kanske..  men hellre det går över för det gör sjukt ont..

nu ska jag snart hämta min lilla sessa på dagis sen ska vi ta en promenad och lite senare ikväll ska vi åka o handla med Julias pappa. tur han bor så nära så man kan be honom om lite hjälp ibland  ( när det passar honom :p )

O här sitter jag!!

Jag har varit o hämtat internet till min älskade iPad som jag fick av mamma o pappa som kom från USA igår. Julia somnade lite över 7 o jag har suttit här vid den sen dess!! Det e verkligen illa haha... Måste gå ut med min kära Hugo oxå men än har han inte klagat så det är nog ingen panik ;)

Jag sitter här i min soffa o snart är det big brother o då måste jag juh tyvärr lägga ner denna för några minuter för det kan man bara inte missa!! Mycket underhållande haha..

Jag min iPad sitter o myser med en flaska vatten och en hög med näsduka, för fy vad jag e förkyld och det e så synd om mig!! Faktiskt :p

Detta va förresten inte min första blogg.. Inte min andra eller tredje iheller, ingen amning om hur många jag faktiskt har haft men nu tyckte mamma att jag skulle börja skriva igen o då vill jag börja om på en ny kula med en ny blogg adress :) får se hur länge jag orkar o inte glömmer bort denna oxå! Påminn mig e ni snälla :p